6. sep. 2011

Scrappehusets -VI TAR'N - Nadhrah

Må jo bare forte meg som FY, nå når scrappelysten dukka opp igjen. Har titta og titta på LOèn som Scrappehuset utfordrer oss til å lifte. Denne fargeklatten fra Nadhrah er bare så utrolig lekker å se på... og har noen detaljer som fasinerer veldig. Så jeg måtte bare prøve---
For ikke så lenge siden dukket dette bildet opp i en konvolutt jeg hadde liggende. Brukte det på bryllupssangene vi hadde da vi gifta oss for snart 17 år siden. LOèn til Nadhrah får meg til å tenke på en bestemors omsorg... og dette bildet befester ALL DEN OMSORGEN jeg selv fikk fra farmor da jeg var liten. JEPP... det er altså meg som sitter der, med rompa bar og spiser skive på kjøkkenet hos farmor. Skriften på bildet er også en inspirasjon jeg fikk fra originalen. På mitt bilde står ALT jeg forbinder med min barndom, under farmors "vinger". Siden en del av teksten forsvinner bak hovedbildet har jeg også skrevet den for hånd og puttet den opp i den lille konvolutten. Andre ting jeg har hentet inspirasjon fra originalen på er blandingen av "flate" og "skikkelige" blomster... samt den utrolige mengden av herlige detaljer. Mist, både hist og pist har jeg selvsagt også fått med meg :) Har kost meg skikkelig med denne LOèn, selve stilen ble nok mer vintage enn Nadhrah sin... men dette er REN nostalgi for min del... det måtte nesten gjenspeile seg på LOèn min.
Har brukt MF papirer, osteklut, gammelt notepapir, moulineegarn, chipboardalphas som er malt med craclepaint, div Primablomster en kaffetag, pluss sikkert litt til :)
Ble faktisk veldig fornøyd egentlig... det er litt morro da, etter måneder i "Saharas ørken" :P


8 kommentarer:

 1. Denne var NYDELIG Vibekke, så utrolig mange flotte detaljer! Skjønner godt at du har kost deg med denne ja :D

  SvarSlett
 2. Her var det lag på lag ja!! Skikkelig flotte detaljer, og hærlige farger!
  Den konvolutten er digg!
  Tusen takk for at du ble med og liftet!!

  SvarSlett
 3. Skikkelig herlig LO!!
  Ser seg ikke mett med det første, på alle de lekre detaljene ;)

  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 4. Woooow Vibekke!!
  Så herlig å se på, ser og ser og ser!! Nydelig lekker med vanvittig mange flotte detaljer!! Wow igjen!!

  Klem og savner deg!!
  Jannhild

  SvarSlett
 5. Hei på DU!
  Så LO'en på FB, måtte bare rett inn på bloggen din for å ta en TITT... en utrolig flott LO med så mange artige detaljer av pynt og "stæsj" og et herlig bilde av deg som liten og søt :)

  Klem xox

  SvarSlett
 6. Digger din lag-på-lag LO:) Og bildet av deg som lita var veldig søtt, altså:)Fargene i bildet passer veldig godt til fargene i LO`en:)

  SvarSlett
 7. Så flott nostalgi-LO! :)
  Gleder meg til å se produksjonen din etter treff-helga! :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails