12. feb. 2012

En KORThelg :)

Først til alle mammer - GRATULERER MED DAGEN!

I helga har jeg vert på scrappetreff med Stempelgjengen på Søfteland. Det er verdens hyggeligste treff altså ( I tillegg til Strilascrappen selvsagt) fire fantastiske damer som arrangerer treff for 60 papirgale damer 3 ganger i året.
Utfordringen på treffet i går var å lage noe med tre nyanser av turkis. OG HIPP HURRA, av 54 bidrag (tror jeg det var) gikk dette kortet jeg har laget hen og vant. Ble SÅ GLAD :))) Gevinsten var to vakre border puncher med hjerter fra Matha Steward, gaven var sponset av Interiørgleder fra Bønes som hadde butikk på treffet, MYE spennende snadder i den butikken altså :) Desverre har de ikke nettbutikk på scrappesaker... men hjemmesiden er lekker uansett da, med mye lekker interiørinspirasjon!

Kortet er til min tante som fyller 55 denne uken. Fikk endelig brukt Dina Wakely stempelet mitt... på et KORT tilogmed, hadde ikke treodd det var det jeg først skulle bruke det!
Tror jammen meg at ALL pynten på kortet (med unntak av de turkise Primarosene) ble kjøpt på treffet i går, alltid morro å bruke NYYY pynt :)

Her er et annet kort som jeg har laget på bestilling til den samme tanten :)
Her har jeg brukt den nye diesen min med sommerfugler fra Nellie Snellen. Blomsten og metallpynten er gaver fra Bentevennen min, KULESTE blomstene altså.
Blonden er også ny, kjøpt på treffet i går. En NY og spennende nettbutikk har oppstått i Bergen, den heter Kreativ Scrapping, og jeg tror muligens jeg kommer til å ha litt med den butikken å gjøre fremover... SPENNEDE NYHETER TROR JEG ;)Er EGENTLIG ikke noe Magnolia dame, men hver gang jeg titter på stemplene deres havner det ei NY jente med meg hjem... Så også i går, denne snuppa her var bare så søt der hun sto og viste frem hjertet sitt. Papirene kommer fra Pion serien "Från Mitt Hjärta" -søteste papirene altså! Rammen rundt jenta er laget med noen flere Nellie Snellen dieser som fikk lov å flytte hjem til meg i går. En morsom men "putlete" teknikk.
Jenta er fargelagt med Distress.
Kanskje mammen min får dette til morsdagen sin i dag.
Inne i kortet har jeg brukt de nye punchene jeg fikk i gevinst for å ha vunnet stemmekonkurransen!

6 kommentarer:

 1. Hei på deg Vibekke :-)
  Så nydelige kort. Gratulerer som vinner av utfordringen m Knall stilig kort med flotte detaljer. Klem fra Meret`n

  SvarSlett
 2. Nydelige kort du har lagd :)
  Lekker den blonden du har brukt på det i midten.
  klem :)

  SvarSlett
 3. Lekre kort, og det du vant med var skikkelig stilig!
  Så herlig farger.
  Ha en fortsatt fin morsdag :)
  Klem fra Toini

  SvarSlett
 4. Hei hei i kvelden.
  Du er jo helt UTROLIG flink med scrapping. Blir så imponert. Jeg holder på med mye kreativt selv, men dette har jeg aldri tort å gi meg utpå. Så kreativ du er.
  Ha en toppers kreativ uke.
  Randi

  SvarSlett
 5. selv tak for igår og kan berolige deg med at jeg ikke kjedet meg er selv ikke så flink til å snakke heller, tusen takk for koselig kommentar på LO'en min.

  SvarSlett
 6. Hei sann og takk for sist.
  Gratulerer som vinner,var vel fortjent.
  Det var knallstilig.
  Ønsker deg en flott mandag:):)
  Klem Heidi.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails