25. mar. 2012

KURS med Finnabair -Teabag Journal

OHHH LYKKE!
Gjett da, har vert på kurs med selveste Finnabair i helgen, og jeg bare ELSKET det!
Har likt stilen hennes og undet meg over "hva i all verden hun holder på med" siden jeg fikk øynene opp for henne for ett års tid siden.
Har vert på Scrapperally i Stavanger denne helgen, og tok to av hennes fire klasser gjennom helgen. HELT UTROLIG FANTASTISK var det.

(Søøøte Ania og meg, så herlig dame altså)

Jeg nøt hvert øyeblikk og har endelig fått innsikt i hva det er hun gjør.
Dette er fra det første kurset hennes, vi laget altså en Journalling bok, der forsiden er prydet med teposer (av alle ting), helt fasinerende å høre hvordan hun tenker, at SCRAP faktisk, kan og SKAL brukes -sånt liker jeg.
Her er boken min, gleder meg til å fylle den :)
Forsiden

Baksiden 

Noe av innsidene

Jammen fikk vi tid til å lage EN side også, den ble om pappaen min, endelig har jeg scrappet han også!
Mamma skal få plass på den andre siden, og mellom sidene er en lomme jeg kan putte "mamma og pappa" saker og ting oppi :)
 Siden min igjen.

3 kommentarer:

 1. Hei på deg, vennen min:)

  Så utrolig kjekt å ha tilbrakt helgen sammen med deg på SCRAPPERALLY i Stavanger... Og så heldige vi har vært som har fått med oss kurs med Finnabair... Ultrakult album du har laget. Blir kjekt å samle familieminner i... kose deg masse med den krative prosessen videre.

  Klems

  SvarSlett
 2. Må sitere Bente, utrolig kjekt å tilbringe helgen med deg- sååå kjekt å se deg igjen:))) Har jo sett denne boken IRL og den er bare mega fin og kul. Jeg skal huske å kjøpe teposer til deg i Polen;)

  SvarSlett
 3. Åååhh.. så fin boka di ble!! Jeg må si at denne formen for å lage covere på synes jeg var helt konge!! må nok prøve å lage fler slike covere ja.. :) Råålekkert.. Gleder meg til å se fortsettelsen på boka di! :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails