22. apr. 2012

Konfirmant -kort med Tickled Pink Stamps motiv

På Strilascrappen tidligere i år, var Hjerteboden på plass, med Camilla som er gift med innehaveren naturlig nok tilstede.
Jeg BEUNDRER Camilla og hennes kreasjoner... hun  lager noen av de vakreste kortene jeg kan tenke meg. Hun satt og fargela noen motiver jeg bare syntes var ULTRAKULE!!! For noen dager siden kom det mail fra Hjerteboden om at de hadde fått tak i noen av de siste gummistemplene som finnes i denne serien (Som forøvrig heter Tickled Pink Stamps), heretter blir de bare å finne som Digistamps... (TRAGISK) ... men jeg hev meg på... -Det ble en MÅ HA TING!

Sunniva, -og naturlig nok mange av hennes venner, samt en tanteunge er konfirmant nå, så det må bare lages noen kort. Tickled Pink stemplene er perfekte til formålet... Nå har jeg fire stempler og -HYSJ HYSJ: *to til er på vei til meg*
I går satte jeg meg ned og begynte med dette motivet.
Det er fargelagt med Distress, og papirene jeg har brukt kommer fra Pion.

DET MÅ SIES:
Jeg har liftet et av Camillas kort, her ser du det!
Måtte jo lage kortet til mitt eget da, og jeg synes ikke jeg har kopiert... bare liftet :)

 Helt ærlig... jeg ble grådig fornøyd :)))


 Innsiden med plass til penger i den lille lommen :)

3 kommentarer:

 1. WOW kortet ditt er bare helt fantastisk flott Vibekke!!:))) Og så herlig i fine grønne farger!:) Og du, tusen, tusen takk for flotte ord! <3
  (Har kjøpt alt for mange av disse stemplene jeg også, og litt vanskelig å skjule det for mannen min;) hihi! Men men her i heimen er det bare bra at jeg hander scrappeting heldigvis;)!)
  Ha en flott søndag, og så gleder jeg meg til å se flere TPS kort hos deg.

  Klem, Camilla

  SvarSlett
 2. Åååå herlig, dette kortet var jo bare knallstilig.
  Lekre farger og mange flotte detaljer.
  Ønsker deg en fin søndag.
  Heidi :)

  SvarSlett
 3. Skjønner godt at du ble grådig fornøyd med dette kortet, det er jo bare kjempe flott:))) Nydelig og forseggjort:) (Godt vi ikke skal gi kort til de samme konfirmantene hi hi ;))

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails