Om meg

Navnet mitt er Vibekke Ullaug.

Jeg er ei dame på 40 år som bor i Øygarden kommune ca 6 mil nordvest for Bergen, omtrent så laaaangt ute i havgapet som det er mulig å komme.

Her bor jeg sammen med min mann og våre tre barn.

Jeg jobber som lærer på barnetrinnet og akkuart nå er jeg 2 lærer / Spesialpedagog i 4.klasse, en jobb seg trives veldig godt med.

Er utdannet førskolelærer egentlig, men har hatt forming som fag i all utdannelse jeg har tatt opp gjennom tiden. Blant annet er jeg halvferdig gullsmed, et yrke jeg GJERNE skulle hatt, men som jeg underveis i utdannelsen oppdaget at er et vanskelig tilgjengelig yrke, så da hoppet jeg av, men hjelp så morro det var... så lenge det varte.

Sånn ser jeg ut... sånn ca:
Har mange interesser i livet. Scrappingen offkårs, men også annet håndarbeide som søm, strikking etc.

En annen lidenskap er KATTER, jeg har et oppdrett av rasen Norsk skogkatt, og har pr i dag 8 katter her hjemme hos oss... Ser ikke bort fra at flokken kan bli LITT større enn dette også etterhvert ( viktig at min mann ikke leser dette da... for vi er nok ikke fullt like entusiastiske over antallet firbeinte familiemedlemmer). Tja, dette var litt mer utfyllende om meg, så få vi se om jeg fyller opp denne siden her etterhvert.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails