8. okt. 2011

Ingvild Bolme innspirert?

Joda, jeg ble nok litt innspirert av den godeste Ingvild Bolme da jeg var på kurs forrige helg. Denne LOèn har jeg sittet og fundert på et par dager. Ble så fasiert av at Ingvild hadde valgt papirer jeg ikke hadde kommet på å bruke sammen, så jeg ville forsøke meg på noe av det samme. Tror nok ikke jeg har oppnådd et fult like "breathtaking" resultat, men det var morro å forsøke.

Her har jeg brukt papirer fra Melissa Frances og Pink Paislee. Blomstene kommer fra Prima, men to av dem har jeg laget selv etter innspirasjon fra DENNE artikkelen i ScrappeHuset. Det var morro å forsøke, jeg har laget et par varianter til også... synes de ble veldig flotte faktisk!
Ellers er det chipboards fra ScrapSmart, de har jeg behandlet på diverse vis... med både mist og stains og maling (eller omvent rekkefølge kanskje).

... OPS, holdt på å glemme noe viktig: Pebblesen jeg har nede ved blomsten har jeg printet ut fra bloggen til Ann Kristin, tusen takk, de er nydelige :)

 Indemine er nesten helt ny i verden her, og hun var en ALVORLIG sjel de første månedene av sitt liv (det har jeg sikkert nevnt før forresten, men det var så fasinerende akkurat dette. Forundret bare BATRAKTET hun verden den første tiden, så dette er et helt karakteristisk bilde av henne. Lille snuppa vår.

Noen nærbilder:

3 kommentarer:

 1. Skikkelig nydelig denne LOen :)
  klem :)

  SvarSlett
 2. Herlig LO! Lekkert med alle detaljene :) Takk for at du har brukt pebbles fra meg og for at du linket tilbake :)

  SvarSlett
 3. Skikkelig fin LO.... liker alle de forskjellige materialene du bruker i blomster pynten din.

  Klem X

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails