11. apr. 2012

En LO... enkelt og greit :)

Hadde planer om å bruke denne til Scrappehusets utfordring om å lage egen bakgrunn, men jeg er ikke helt fornøyd, så da blir det "bare" en vanlig LO - det går jo også an faktisk :)

Her har snuppa kledd seg som DJEVEL på valentinsballet i februar (av alle ting, -hun og pappaen var på kostymeshopping og hans kritiske sans samsvarer ikke ALLTID med min, snuppa var råfornøyd da hun kom hjem med et kostyme hun VISSTE hun ikke ville fått hos meg)...
 Har brukt glimmermistog colorwash på bakgrunnen. Ellers er det papirer av ukjent opprinnelse, samt noe grønt silkepapir helt i bunnen. En klestag i stoff, samt noen andre kule klestagger etter klær innkjøpt gjennom historien. Bindersene har jeg fått av govennen Bente :)

 Noen detaljer:

2 kommentarer:

 1. Hva er det du ikke er fornøyd med her da? Denne er jo kjempe fin:) Søt og kul på en gang :) Så er den jo enda finere i virkeligheten :)

  Endelig kom jeg meg en snartur inn på en pc slik at jeg fikk legge meg til som følger hos deg :)
  Ikke hva som helst som går an å gjøre via mobil ;) Takk for at du vil følge meg også, koslig :D

  Gina.. :)

  SvarSlett
 2. He he, ja her er jo resultatet fra fargeutfordringen du fikk av meg på rallyet:) Så jo når du laget denne og synes den er digg, kjempekul bakgrunn - og alt det andre ;) og den kleestaggen....ønsker meg sånn til jul hi hi

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails