13. apr. 2012

Skissedilla # 158

Det er rett og slett skikkelig lenge siden sist jeg leverte et bidrag til Skissedilla, men nå er det altså på tide :)
Har scrappet en side av Sunniva den dagen vi kom hjem med henne, hun ble ekstra lenge på klinikken fordi det ble endel komplikasjoner da hun ble født, derfor var det så utrolig deilig å få lov å ta henne med hjem. Lille prinsessen vår, så sliten etter mange dager med utallige blodprøver (og mange andre prøver) i løpet av sine første dager utenfor magen.

Om tre uker (vel det), står denne jenta konfirmant. Nydelige Suniva, så rart at tiden går så fort... nesten så jeg fremdeles kan kjenne lukten av henne når jeg ser på dette bildet.
 Har brukt en maske fra Prima som utganspunkt for skissen, glimmermistet den både lenge og vel... selvsagt :) Det er to papirer her... men hvor de kommer fra kan jeg rett og slett ikke si noe om (kom fra resteskuffen disse). Det er to slags bølgepapp med, en "vanlig" og en type de bruker rundt blomsterpottene sine på IKEA. Ellers er det en liten Prima fugl, noen bloster og journallingtags fra Jenni Bowlin, papirroser og andre roser fra Kort og Godt, litt Washitape og en kakeserviett... samt noen søte små chipboardsommerfugler fra Sassafras Lass.

NOEN NÆRBILDER:


5 kommentarer:

 1. Å, så nydelig LO`en av Sunniva ble:)Lekre farger til ei nydelig lita prinsesse:)Digger alle detaljene - all pynten. Og håndskriften din er så fin:)

  SvarSlett
 2. Herlig LO. Fikk rett og slett litt vår "feeling" :-)

  SvarSlett
 3. Herlige farger og de sommerfuglene var supersøte :-)

  SvarSlett
 4. Nydelig LO og herlig misting og masking! Kjempefint med alt det gule. Flotte detaljer, og et nydelig bilde.Tusen takk for deltakelsen. Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 5. Masse fine detaljer her, som jeg liker kjempegodt!
  Fargen gav meg absolutt en vårlig fornemmelse<3

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails