10. jun. 2012

Bryllups LO

Kusina mi Merete (som jeg egentlig i mitt stille sinn tenker på som en lillesøster), giftet seg med sin Jossi for ganske så nøyaktig 2 år siden.
For en ukes tid siden kom hun med tre diiigre bilder fra fotografbildene (de var 12x12 altså) de hadde tatt.
Jeg skulle scrappe en bryllups LO for dem, men hva skulle jeg gjøre når bildet var like stort som det utgangspunktet jeg har???

Løsningen mle å bruke skalpellen, det var litt av hensikten også for bildet var opprinnelig tatt inne i en skog, så bakgrunnen ble veldig mørk for dem.

Jeg har brukt en overlay med en slags "fløyelsstruktur" på, og siden har jeg bare mistet og fyllt på med diverse pynt. Bokstavene har jeg først mistet og så malt med hvit craclepaint og siden mistet igjen... det samme har jeg gjort med sommerfuglene.

Nå håper jeg de blir fornøyde, jeg ble fornøyd iallefll... det eneste jeg sitter og lurer på er om jeg skulle tatt bort det ornamentet som er til høyre for hodet til brudgommen (hele det store)... men så blir jeg litt usikker... hva skulle jeg hatt der i stedet, og hadde et tomt område fungert bedre???

Har dere tips... blir jeg veeeeldig gald :)
Det må sises at det var vanskelig å få til rett lys i dag... solen var så skarp... så enten ble bildene BLÅ... eller så ble de utrolig skarpe og lyse... Dette var så bra som jeg fikk det :P


1 kommentar:

  1. Veldig bra LO, her var det nok lurt å ta frem skalpellen. Ikke lett å gjøre noe med et 12x12 bilde. Ser hva du mener med lyset, det legger igjen litt skygger. Ikke lett å vite om det blir beder med eller uten det omtalte ornamentet, men hvis du lager en slags falsk del som du mister og eller eventuelt pynter likt med det andre og legger over det ornamentet så får du kanskje en liten ide om hva som kanskje fungerer best. Har gjort det selv noen ganger før jeg bestemte meg for hva jeg likte best. Ellers så synes jeg den er veldig fin som den er :)
    Ha en fortsatt fin søndags kveld x

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails