18. sep. 2012

Damekort laget for en venninde og for Kreativ Scrapping :)

Ikke akkurat noen superblogger jeg altså, like godt å bare innrømme og leve med det.
Men jeg har laget et kort, til en av min beste venner i verden :)

Hun måtte jo få et kort jeg synes gjenspeiler henne. Det ble til at jeg testet ut den (for meg) NYE diesen til Tim Holtz. Kjøpte den hos Kreativ Scrapping her om dagen. Måtte også kjøpe noen dieser til hos dem så det ble en Marianne design dies som er bukt som bakgrunn her... skikkelig kul synes jeg.
Ellers har jeg brukt Distress cracle paint på kjolestativet, og fløyelsbånd til kjolen. Blomstene kommer fra Kort og Godt (iallefall de små, den store rosen er muligens fra en annen produsent).

Å ja, må nevne kortstativet som kortet står i også... en skikkelig KUL dies som du også får kjøpt hos Kreativ Scrapping :)


Her er linkene til de ulike produktene:


http://www.kreativscrapping.no/products/sizzix-bigz-die-657186-sewing-room

http://www.kreativscrapping.no/products/joy-crafts-dies-6002-0123-card-stand-3


Fant ikke linken til den siste diesen, (bakgrunnen, men kanskje du er flinkere å lete enn meg...) De har den iallefall hos Kreativ Scrapping :)

6 kommentarer:

 1. Jeg vet i allefall hvem jeg skal bestille kort fra om jeg skal ha kort til en spesiell anledning :) Du er kjempeflink :)
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Stilig kort med mange flotte detaljer.

  Klem Heidi:)

  SvarSlett
 3. Så flott kort du hadde laget Vibekke, sjikkelig stilig og gjennomført pynta. Flott me svart og turkis. Nydelig den marianne diesen. Håper du har det bare bra og vi sees snart. Klem ;)

  SvarSlett
 4. Herlig kort!:-) liker diasen fra Marianne, og bysten var utrolig stilig:-)
  Smask:-)

  SvarSlett
 5. Heia, herlig kort til en bestevenn som fyller år:) likte godt diesen fra TH. Har nesten bare sett den "påkledd" i vintage... denne kjolen var ultrakul:) og kortet er bare røft og tøft:) Så kjekt at du blogger igjen:) Stor klem

  SvarSlett
 6. Ultra kult kort masse digg til pynt... Skulle gjerne ha hatt den kjolen i noen størrelser større ;)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails