18. aug. 2012

Et VELDIG grungy Bryllupskort

Trenger litt hjelp her...
ER DETTE EGENTLIG ET FINT BRYLLUPSKORT???

Jeg har jo som tidligere (og meget entusistisk) nevnt, vert med på et par kurs med Finnabair. Prøvde her og ta med noen av teknikkene jeg lærte hos henne over på et romantisk bryllupskort... Det er laget på bestilling for en venninde av meg, men nå begynner jeg å få "kalde føtter"... Kan jeg egentlig gi (eller selge da) henne et slikt kort? Synes det er vanskelig når den som bestiller ikke har spesielle preferanser, da blir det liksom opp til  meg og mine kreative evner...

Har nesten ikke grunnlag for å si noe om produkter jeg har brukt her... det meste er bearbeidet (overarbeidet) med en slags blank grunning, gesso, mist og stempler. Stempelet jeg har brukt ( LOVE) kommer fra Magnolia. Det er et par Primablomster og et par roser fra Kort & Godt her. Ellers er det et hjerte med seembindingbånd på, som danner grunnlaget for "blomsterpynten". Ringene har jeg fått hos en venninde av meg, de er bare superkule å bruke på bryllupskort synes jeg. En klesstag, noe bling jeg har funnet "rundtomkring" Og en tag fra Kort & Godt som er brukt minialfabet på, jeg har mistet og svartet den samt brukt craclepaint på den. Et par "BH-hekter" har også fått plass på kortet.


Innvendig er det stempler fra Papirgleder og Stempelgleder som er brukt. Det er også er par minikort fra en kortstokk her, noe papir fra Tim Holtz med noter på og noen rammer/diecuts fra Kort & Godt.

Hadde blitt veldig glad om noen av dere turte å kommentere dette kortet for  meg, tar ALT av kommentarer jeg altså _BÅDE ros og ris! Jeg er ute etter å finne ut om dette er "overkill" i forhold til hva man kan bruke til bryllup.

Ha en super helg alle sammen :)))

5 kommentarer:

 1. Rått!!
  Klart du kan selle dette, og skal si deg at det kommer til å bli det kortet som blir lagt merke til mest av alle!

  Prøvd meg litt på Finnabair teknikker jeg og, men var jo så dom å bare gå på ett kurs så har ikke lært så mange som deg;)

  Ha ein herlig kreativ helg der nord :)

  Gina

  SvarSlett
 2. Og jeg digger kortet! Hvorfor skal alle bryllupskort være shabby chic? Dette var rålekkert, og helt unikt!

  SvarSlett
 3. Jeg synes dette kortet er virkelig lekkert og unikt i forhold til andre bryllupskort!!
  Knallstilig laget det hjertet foran!!
  Er jo greit å gi noe som noen andre ikke har noe lignende :)
  Synes du godt kan selge dette kortet :)

  SvarSlett
 4. Dette blir kortet alle kommer til å løfte opp å ta en grundig kikk på. Det er jo bare ultra kult  Digger BH hektene !
  Ha en fin søndag 

  SvarSlett
 5. Dette var jo bare knallstilig.
  Det er utrolig å se hva du får brukt på prosjektene dine.
  Du er bare helt rå.

  Klem Heidi:)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails