16. aug. 2012

Sommeren er over... og kanskje blir det scrappings igjen nå :)

Sommeren er over... eller ikke over da, her har den ENDELIG kommet, det er varmt og deilig ute! MEN FERIEN er over, hadde første dag på jobb igjen i dag... så da føles det sånn... at nå er sommeren over.

Forhåpentligvis blir seinsommeren og høsten fin... det kan være fantastiske dager ennå lenge framover!

Har ikke sittet passiv i sommer... HELLER IKKE på scrappefronten, men det har gått mest  i kort, og de forsvinner som regel ut døren før jeg får tatt bilder.

Her er en LO jeg har laget, den er fra sommerferien vi hadde i Danmark. Indemine MÅTTE bare kjøpe seg cowboyhatt... og søte snuppa kledde den godt.
 Jeg har brukt en bit emballasje fra IKEA til å stemple med... når papiret på den ene siden ble revet av dukket det KULESTE hønsenettingsmønsteret opp. Jeg har tatt vare på masse masse!

Blomstene har jeg laget selv av en gammel bluse og knapper... den hvite er laet av fløyelsbånd og en blusekanpp.

Kakeservietten er sprayet med te og Dyllusions, ellers er det litt hønsenettingchippboard, en punchet blonde, en epoxy pebbels over en tapebit. Sommerfuglene er noe jeg fikk i en av scrappepakkene jeg abbonerer på.

Rammen rundt bildet er også noe jeg har fått i en av abonementspakkene mine :)
 DETALJER:Håper dere får en vidunderlig seinsommer og MASSE lykke til for alle som nå er på vei ut i jobb og skole igjen. Nytt (skole)år -NYE muligheter :)

4 kommentarer:

 1. Kjempe flott LO med kult bilde :) Her var det mye lekkert å flytte øynene på, digger de hjemme lagede blomstene dine og hønsenetting mønsteret Fra IKEA
  Hugs x

  SvarSlett
 2. Nydelig pyntet LO du har lagd. Så flott med hønsenetting-stemplingen.
  God helg :)

  SvarSlett
 3. Wooow, denne var skikkelig lekker med mange flotte detaljer :)

  SvarSlett
 4. Lekre kort og LOer, kommer til å titte innom ofte

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails