1. nov. 2011

Challenge Me Happy... let`s give it a try!

Det finnes en utfordringsblogg der "ute i verden" som heter Challenge Me Happy, de er nå ute med sin Uutfordring # 10 / Challenge # 10, jeg fikk så lyst til å prøve meg der, fordi oppgaven deres var "så enkel men likevel så vanskelig".

ANYTHING GOES!

Show us your BEST work, and create anything you want!

Dette må vel bety at jeg kan lage akkurat hva jeg vil, så lenge jeg synes det ble "PENT" tilslutt.

Jeg prøver meg jeg, har fått dilla på disse pebblesene, og laget en med hendene til Indemine. Da måtte jeg jo bruke resten av bildet av henne også da. Blomsten har jeg laget selv, med Seem bindingbånd farget med Distress Stain og Glimmermist. Rosene er farget med glimmermist. Papirene kommer fra Pion design, her har jeg kuttet med skalpell og KOOOOST meg verre. Thickesren har også fått seg noen spæsjer med glimmermist. Fugleburet er fra Prima, og fyllepennspissen kjøpte jeg hos en hyggelig dame på Casakreativtreffet. Det heklede hjertet kjøpte jeg på et market i Paris i fjor vår. Stempelet bak bildet er også fra Prima.

Indemine i sin siste fase som KRABBER, dette er like før hun begynner å gå. Så fornøyd med livet som bare ei snuppe på nesten 1 år kan være.

 SOME DETAILS:

4 kommentarer:

 1. Noe så fantastisk nydelig!! Denne var virkelig herlig.

  Takk for at du deltar hos CMH!

  Hilsen
  Anne.

  SvarSlett
 2. Oh my goodness! This is amazing! The picture is precious,and those flowers are beautiful. Thanks or joining us at CMH!

  SvarSlett
 3. Wow, this is just gorgeous! I love all the layers and border punching. Thanks for playing along with us at CMH! :-)

  SvarSlett
 4. Oh my goodness, this is SO beautiful!! Wow!! I love all the details, and the muted and shabbied color scheme!! Thanks for playing with us at CMH!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails