29. mar. 2012

Finnabair... Inky memories klasse LO, og en bonus.

At jeg bare er nesegrus beundrer av Finnabairs vidunderlige scrappeverden... eller mixedmedia stil som hun kaller det selv, -er nok ikke noe hemmelighet. Etter helgens kurs har den ikke blitt mindre.
Angrer så grådig på at jeg ikke tok alle fire kursene hennes, to var absolutt ikke nok for meg, men det var liksom lommeboka som begrenset meg litt... SURT ASSÅ!

Her er LOèn jeg laget på søndag, klassen het "Inky Memories" Jeg hadde med meg bilder av bestemor, og jeg er SÅ glad for at jeg endelig har fått scrappet denne generasjonen i familien også.
Bestemor døde for 21 år siden bare 66 år gammel. Mot slutten av livet hennes var jeg mye sammen med henne fordi jeg selv sto midt mellom studie og jobb, mens mamma og hennes søsken var i full jobb. Bestemor var syk lenge og mot slutten pleiet vi henne slik man gjør med barn. Hun har en spesiell og STOR plass i hjertet mitt.
I forbindelse med kurset var jeg hos mamma og bladde i hennes album. Ikke visste jeg at hun hadde disse bildene liggende. Bestemor som ung jente sammen med sin søster (bestemor i svart kjole). -OG HUN GAPSKRATTER, jeg blir så glad av å se på dette bildet, for jeg husker henne som en dame med godt humør, men som ikke akkurat lo med vidåpen munn, -så ofte iallefall.

Jeg ble så FORNØYD med denne LOèn, er bare dypt takknemlig for at Finnabair hadde dette kurset, og for at jeg fikk brukt akkurat denne bildet.

Mamma skal få denne LOèn, -tenkte å ramme den inn før hun får den. Men mamma har sett den, og hun ble så takknemlig, og RØRT. Det føles godt, å kunne gi henne noe som betyr noe for henne.
Mammaen hennes som ung jente, med livet foran seg.
 Litt detaljer:


Og da jeg kom hjem MÅTTE jeg bare prøve selv... uten veiledning.
Jeg har liftet meg selv (og heltinnen såklart):
Ble brudebildet av bestemor og bestefar denne gangen. Bestefar lever fremdeles i sitt 92. år. Ikke så sprek lengre men en sterk mann, med sterke meninger.
Fikk ikke denne til SÅ vakker som den forrige, men det var artig å prøve teknikken hjemme i ro og mak.
Har dere lyst å gi tilbakemeldinger på hva som kunne vert gjort anderledes på denne, som ble så innmari vellykket på den andre, hadde jeg blitt glad :)
 Noen detaljer:

6 kommentarer:

 1. Så flotte lo'er du lagde på kurset!! Jeg digget kursene hennes og var så heldig å få med meg tre! synes egentlig begge lo'ne dine var like vakre!! Flinka! :)

  SvarSlett
 2. Nydelige LO'er begge to! Bildene kom virkelig til sin rett :-)

  SvarSlett
 3. Åhhhh...herlige LOer!!! Og helt ærlig, jeg synes også din andre LO, den du gjorde "på egenhånd" var vakker! Nydelige på hver sin måte. Heldige du som var på kurs med selveste Finnabair ♥ Og så utrolig flott å bruke slike gamle bilder!
  Klem
  (ps..du har sånn dobbel kommentarbekreftelse for å poste, er det meningen at du skal ha det? )

  SvarSlett
 4. nei det er da litt voldsomt strengt, skal om jeg kan få fikse det :) Takk for tipset Marianne!

  SvarSlett
 5. Den øverste har jeg jo sett og syntes den var nydelig, men det var jammen den andre også Vibekke:) synes du hadde fått det veldig godt til på egenhånd:))) Likte den veldig godt:) Kjempekoselig med disse gamle bildene;)

  SvarSlett
 6. Fantastisk flotte begge to synes nå jeg! Kjekt å få scrappet slike gamle skatter også :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails