2. apr. 2012

har begynt å fylle i Journalen min!

Her kommer noen flere bilder av boken jeg laget på kurset Teabag Journal med Finnabair på Scrapperally forrige helg

Journal er vel ikke det rette ordet for meg å bruke på denne boken, det blir en blanding mellom Journal og et privat minnealbum tror jeg, med MEG i fokus :)))

Har laget noe jeg tror kan bli den første siden... kanskje skal jeg ha mer med på denne siden... eller så skal jeg IKKE ha det, det bestemmer jeg meg ikke for enda :)

Siden jeg fylte den aller første siden i boken min med et bilde av pappa, ville jeg fylle den andre med mammaen min. Her er hun konfirmant. Siden er laget så den på en måte skal passe sammen med pappa sin side, så derfor ligner de igrunnen littegrann.

Slik henger siden sammen med pappas side, har også en "lommeside" som jeg kan fylle med mer private tanker eller bilder, som har med mamma eller pappa å gjøre.

Forsiden engang til, jeg er bare veldig, veldig glad i den, synes den er helt nydelig!
Klikk på bildet så kommer du til mitt første innlegg med Journalen min :)

3 kommentarer:

 1. Nyyydelige sider du har laget!! Forsiden på albumet ditt er helt fantastisk herlig! :) Liker ideen din om hva du skal bruke boka di til. :) Blir spennende å se hva du skal putte i den videre.. :)

  SvarSlett
 2. Kjempe Lekker AJ bok, denne har jeg sansen for. Veldig kjekt å lese hva du skal bruke den til. Skal følge med å se hva du fortseter med å putter inni den :)
  Hugs X

  SvarSlett
 3. Hei Vibekke!
  Journalen din ble bare rålekker og veldig personlig. Tusen takk for en fantastisk flott helg og et herlig møte med bestissen til Bente. Jeg håper også at våre veier krysses igjen og da om ikke alt for lenge.
  Ønsker deg en fortsatt flott påske og god påskeklem til deg :-)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails